Taxi Schiphol

24 uurs luchthaven service

Luchthavenvervoer door heel Nederland.

Voor lange afstanden bieden wij een korting aan die kan oplopen tot 50% korting.

Vlucht op tijd boeken, koffers pakken, deuren sluiten, paspoort checken, alles nog één keer nakijken en dan eindelijk vertrekken. Even weg uit Nederland. De vakantie is begonnen. Maar nog niet helemaal. Want door problemen op de weg moet u de kaarten erbij pakken om een alternatieve route te zoeken. Met veel vertraging komt u dan eindelijk aan op Schiphol. Op een afgelegen parkeerplaats is er plek voor uw auto. Met de koffers loopt u snel naar de bushalte. Eenmaal in de bus begint u te twijfelen bij welke vertrekhal u ook alweer uit moest stappen. De stress bereikt een hoogtepunt.

Dat is toch niet de bedoeling van een vakantie. Begin daarom uw vakantie al bij uw eigen voordeur met het luchthavenvervoer van Taxi Spoed Nunspeet. Door de ervaren chauffeurs wordt u zonder problemen in een privé taxi tot bij de vertrekhal gebracht op alle grote luchthavens in Nederland. Als uw vlucht vertrekt vanaf Düsseldorf, Keulen, Weeze (Niederrhein) of Brussel is dat natuurlijk ook geen probleem. Geen zorgen bij vertrek en op de terugweg wordt u na een vermoeiende vlucht weer snel en veilig thuis gebracht. Zeg nou zelf:  Dat is toch écht vakantie.

Kijk voor alle mogelijkheden op onze  speciale luchthaven website.

Onze chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw besteming.

Groepsvervoer 7 personen

Na een avond uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Taxi Spoed Nunspeet staat voor u klaar

Onze taxi heeft ruimte voor maar liefst 7 personen . Hiermee kunnen grotere groepen efficienter en voordeliger vervoerd worden.

Wilt u er met een groep een dagje op uit? Onze chauffeur rijdt uw gezelschap graag naar de bestemming van uw keuze en na afloop brengt hij iedereen weer veilig thuis. Zo bent u gezellig samen onderweg en is het zeker dat iedereen tegelijkertijd op de plaats van bestemming arriveert.

Onze chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Zittend ziekenvervoer door heel Nederland.

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling? Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxi Spoed Nunspeet .

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi vanwege een medische behandeling. Het zittend ziekenvervoer wordt in de meeste gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed. Terwijl u natuurlijk met alle service en ondersteuning van Taxi Spoed naar uw bestemming wordt gebracht en weer wordt opgehaald.

U kunt bij uw zorgverzekering informeren of u in aanmerking komt voor zittend ziekenvervoer. Van hen ontvangt u dan in de meeste gevallen een machtiging.

Spoed en veilig vervoer naar:

  • Ziekenhuizen
  • Verzorgingshuizen
  • Huisartsenposten

Begeleiding bij:

  • Slecht ter been? Wij helpen u met het in – en uitstapen
  • Vervoer van deur tot deur

Onze chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.